Yhteisöllisyys luo Yliwoimaa!

Yhdistimme voimamme uudella tavalla, jossa sinullakin on tärkeä rooli.

Mitä olisi kylä ilman kyläläisiä? Ei mitään. Haluamme nostaa Yli-Iin sille kuuluvalle paikalle, ihmisten tietoisuuteen laajasti ja ennen kaikkea palvelemaan täällä asuvien ja kyläilevien viihtyvyyttä. Miten se siten tapahtuu? Tietysti yhdistämällä voimamme ja tekemällä oikeita kouriintuntuvia toimenpiteitä näiden viihtyvyysasioiden eteen.

Siihen tarvitsemme juuri sinua! Jokaisella Yli-Iissä asuvalla on annettavaa, ihan jokaisella.
Tarvitaan silmäpareja, käsipareja, hoksottimia, ideoita, verkostoja, ääntä ja osallistumista. Kukin tavallaan.

Yhdessä tekemisessä on ihan erilainen voima kuin yksin tekemisessä. Kutsumme tätä yhteisöllistä tekemistä Yliwoimaksi, jolla saadaan upeita juttuja aikaiseksi.

Sivut ovat vielä alkutekijöissään. Tulemme päivittämään tänne sisältöä aktiivisesti, palvelemaan paremmin Yli-Iiläisiä, tänne muuttavia, mökkiläisiä, sekä matkailijoita.
Tulemme näillä sivuilla tiedottamaan tapahtumista, harrastemahdollisuuksista ja kaikesta mitä keksimme yhdessä tehdä. Saatpa nähdä!

Tästä alla olevasta napista voit liittyä yhdistyksen jäseneksi. Samalla annat viestin tälle kyläyhteisölle, että täältä ei todellakaan viimeisen lähtijän tarvitse sammuttaa valoja.Uutiset

Yli-Iin pitäjäpäivät 6.7.2024 (06.06.2024)
📣 Pitäjäpäivät tulevat taas! 😍 Nyt on aika miettiä, mitä juuri sinä haluaisit tulla sinne myymään tai esittelemään! 🎪  ➡️..

05.06.2024  Yli-Iin Frisbeegolf avajaiset 13.6 klo 17
20.04.2024  Pohteen palveluihin liittyvä esittely/keskustelutilaisuus 25.4
06.04.2024  Jäsenmaksujen keräys