Yhteisöllisyys luo Yliwoimaa!

Yhdistimme voimamme uudella tavalla, jossa sinullakin on tärkeä rooli.

Mitä olisi kylä ilman kyläläisiä? Ei mitään. Haluamme nostaa Yli-Iin sille kuuluvalle paikalle, ihmisten tietoisuuteen laajasti ja ennen kaikkea palvelemaan täällä asuvien ja kyläilevien viihtyvyyttä. Miten se siten tapahtuu? Tietysti yhdistämällä voimamme ja tekemällä oikeita kouriintuntuvia toimenpiteitä näiden viihtyvyysasioiden eteen.

Siihen tarvitsemme juuri sinua! Jokaisella Yli-Iissä asuvalla on annettavaa, ihan jokaisella.
Tarvitaan silmäpareja, käsipareja, hoksottimia, ideoita, verkostoja, ääntä ja osallistumista. Kukin tavallaan.

Yhdessä tekemisessä on ihan erilainen voima kuin yksin tekemisessä. Kutsumme tätä yhteisöllistä tekemistä Yliwoimaksi, jolla saadaan upeita juttuja aikaiseksi.

Sivut ovat vielä alkutekijöissään. Tulemme päivittämään tänne sisältöä aktiivisesti, palvelemaan paremmin Yli-Iiläisiä, tänne muuttavia, mökkiläisiä, sekä matkailijoita.
Tulemme näillä sivuilla tiedottamaan tapahtumista, harrastemahdollisuuksista ja kaikesta mitä keksimme yhdessä tehdä. Saatpa nähdä!

Tästä alla olevasta napista voit liittyä yhdistyksen jäseneksi. Samalla annat viestin tälle kyläyhteisölle, että täältä ei todellakaan viimeisen lähtijän tarvitse sammuttaa valoja.Uutiset

Uuden vuoden tapahtuma (28.12.2023)
🎆🎆YLI-IIN UUSIVUOSI🎆🎆 Otetaan vastaan möljällä 31.12 klo 20 Makkaraa ja mehua myynnissä. Ilotulitus alkaa klo 20.30 Tervetuloa!..

09.10.2023  Uusi hallitus on valittu 9.10.2023
12.07.2023  Frisbeegolfrata Yli-Iihin
18.05.2023  Pitäjäpäivät 8.7.2023